Lamelne zavese so del naše proizvodnje. Vsi deli so lahko zamenljivi. Montaža lamelne zavese je hitra.

 
 
 

Tehnični podatki

 
 
 
 

Prednosti karnise

Karnisa lamelne zavese je aluminijast profil, v katerem je skrit mehanizem lamelne zavese s pripadajočimi deli. Nekateri ostali profili so narejeni dokaj enostavno brez nobene ojačitve. Profili naše proizvodnje so ojačani po celi dolžini.

Prednost takega profila je da je ojačan po sredini in zato bolje prenaša vrsto obremenitev. Profil se zelo težko ukloni. Z navadnimi profili bi lahko lamelno zaveso deformirali na takšen način, da ne bi bila možna več pravilna uporaba.

Karnisa je oblikovana in dizajnersko izpopolnjena. Gre za model karnise, ki je lahko umeščen v najrazličnejša okolja. Pa naj bo to za poslovno ali privatno rabo.

 
 
 

Enostaven tekač

Večina lamelnih zaves ima nerazstavljive tekače. Ponavadi je potrebno razstaviti celo lamelno zaveso in priti do tekača, ki ga je treba zamenjati. Naši tekači so drugačni.

Če se kakorkoli zlomi zaradi pripenjanja lamele ali iz katerega koli drugega razloga, se na lahek in hiter način zamenja in nadomesti z novim.  

 
 
 

Dobra stranska vidnost

Lamelna zavesa je odlično dizajnersko izpopolnjena. Od strani se zapre na tak način, da je videz popoln. To je rešljivo z enostavnimi pokrovčki s strani, ki se jih prav tako, da zamenjati.

 
 
 
 
 

Enostavna montaža

Enostavna montaža

Montaža lamelnih zaves je enostavna. Z vzmetnimi nosilčki, ki jih enostavno z enim vijakom pritrdite v strop, dobite minimalni prostor med karniso in stropom.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.