R140 pergosmall

PERGOTENDE
uživajte v lastni senci

izberite si svojo pergotendo in začenite uživati že danes

 
 
 

Pergotende - markize

Pergotende - markize

Pergotende so novost na tržišču. Uporabljajo se za zaščito pred soncem in dežjem ter v kombinaciji s starnskimi roloji tudi pred vetrom, mrazom in neželjenimi pogledi. Primerne so za večje izvedbe. Odlikujejo se predvsem po preprostem delovanju, visoki odpornosti na veter in dež. Odvisno od dimenzije, so odporne do 10. stopnje po Beaufortovi lestvici, kar ustreza hitrosti vetra do 102 km/h.  V primerjavi s tendo z nogami se pri nagubani tendi zložijo tudi profili kateri nosijo PVC platno. Zaradi tega ima zaprta tenda relativno malo vidnih in s tem motečih profilov.

Pergotende so v osnovi narejene iz aluminijastih profilov ali iz kombinacije lesa in aluminijastih profilov. Pomik platna zagotavlja sistem profilov na vodilnih kolesih, kateri s pomčjo jermenice tečejo po vodilih.  Odpiranje in zapiranje je pri manjših izvedbah lahko ročno, običajno pa z vgrajenim elektro motorjem.

Naš prodajni program zaenkrat obsegajo trije vodilni proizvajalci tend v tem področju Evrope. Prvega proizvajalca lahko zasledite pod znamkami (PergoSMALL, PergoSTYLE, PergoTESA, PergoPAYR). Drugega proizvajalca z linijo pod prodajno znamko GENNIUS (A1, A100, A2compact, A2linear, A3, A4, L1, L2, L3). Tretjega proizvajalca pa pod znamko SINTESI in GALILEO. Vsi trije proizvajalci zagotavljajo kvaliteto in ugodno bivanje pod pergotendo. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.